Kennel Maliwick’s

Kennel Maliwick’s ägs av mig, Madeleine Bäck och Patrik Karls. Vi har fött upp beagle sedan 2009 och har i dagsläget 12 hundar hemma. Förutom detta så driver vi även ett hundtrim. 

Vi bor på en gård, mitt på en av våra jaktmarker ca 15 minuter norr om Rättvik, Dalarnas län. Båda är uppväxta med hund men den var först när vi hittade varann som det tog fart med en kennel som med åren blivit större och större. 

Vår uppfödning är fokuserad på att försöka kombinera stabil mentalitet, hälsa, exteriör och starka jaktliga egenskaper. Vi tävlar aktivt på jaktprov och åker på en hel del utställningar runt om i världen. För att nämna några resultat så har våra hundar vunnit årets beagle för klövvilt flera gånger och deltagit på SM. 

Årets utställningsbeagle i Sverige 4 år i rad och även årets beagle i Danmark 2019. En enskild vinst med särskilt stor betydelse, så skulle det vara Bäst I Rasen på den största rasspecialen i USA 2017.

Patrik är den som lägger mest tid i skogen, tränar hundar och förbereder dem för jaktprov. Jag, Madeleine, förbereder dem för och åker mycket på utställningar. Nu när det inte vart möjligt så har även jag tillbringat all ledig tid i skogen. 

Eftersom att vi vill att hundarna ska kunna prestera året runt, se bra ut samtidigt som de ska kunna arbeta så krävs ett helfoder som passar och är noga avvägt! Vi har också märkt en särskilt bra effekt på valpar, som blivit välutvecklade och deras mammor, då de haft lätta valpningar och kunnat hålla formen väldigt bra under digivning än innan de började med fodret. 

Appetitt har vart med oss nästan hela vägen och vi kunde inte vara mer nöjda! En bra kombination av många faktorer har lett till framgångsrika hundar!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Flere ambassadører

Shopping cart

0

No products in the cart.