Birgitte Næss

Birgitte Næss är norsk mästare i hundkörning och uppfödare, och tillhör den internationella toppnivån inom långdistanskörning! Tillsammans med en annan duktig hundförare – Kristoffer Halvorsen – är Birgitte en del av Team Birgitte Næss!

Teamet håller till på en gård i Nord-Torpa, vid foten av Synnfjell – ett eldorado för draghundsporten. Kenneln har alltid runt ett 40-tal hundar.

Birgittes meritlista är lång. 2017 blev hon norsk mästare när hon slutade tvåa i Femundsløpet 600 km och 2018 vann hon titeln ännu en gång.

Team Birgitte Næss rekommenderar Appetitt eftersom det håller god norsk kvalitet.

– Jag har använt Appetitt i många år och genom flera hundgenerationer. Med detta foder har vi nått toppen i en så krävande sport som hundkörning. Appetitt innehåller tillräckligt med näringsämnen, färska ingredienser och smakar gott. När jag ställer krav på mina hundar måste jag veta att det jag ger dem är av högsta kvalitet så att de kan utvecklas och prestera på topp under både träning och tävling, säger Birgitte.

Du kan följa Birgitte och Team Birgitte Næss här: https://www.facebook.com/dogmusherbirgitte

Flere ambassadører

Bertil Nyheim

Bertil Nyheim är professionell hundtränare och driver Nyheim Hunde- og Fritidssenter. Dessutom föder han upp jakthundar!

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping