Smillagårdens Kennel

Smillagårdens kennel består av Frida och Sandra Åsander. Det är två systrar som har hundar och skidåkning i blodet. Deras pappa samt farfar var själva väldigt aktiv i sina dar och det fördes över på systrarna.

Frida och Sandra är aktiv inom draghundsporten, under både vintersäsongen samt barmarkssäsongen. Både Frida och Sandra har flertalet SM medaljer i olika valörer samt EM och VM medaljer. Denna sport är något dom verkligen brinner för.

Smillagårdens kennel grundades 2014, men dom hade den första kullen redan 2010. Under årens lopp har dom haft fem kullar vilket resulterat i flera hundar med nationella och internationella meriter. Namnet är taget från den första tiken aveln började med, Smilla, hon var en fantastisk hund med mycket energi och stark vilja.

Från Smillas första kull har dom kvar Jimi-SE som i sin tur fått fem egna kullar, och även där finns det många hundar med riktigt bra meriter.

Smillagårdens kennel har använt sig utav Appetitt i många år och är otroligt nöjda med det fodret. Det finns foder som passar olika behov, tex Appetitt Extreme och Appetitt Energy används under intensiv period och Appetitt Puppy passar valparna perfekt.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Flere ambassadører

Kennel Vintervidda

Kennel Vintervidda består av Christian Lauluten och Per Ola Wahlquist som föder upp finsk lapphund, lapsk vallhund, svensk lapphund och jämthund.

› Les mer

Shopping cart

0

No products in the cart.