Appetitt för aktiva hundar

Appetit Energy och Appetit Extreme

Appetitt Energy är en typ av hundfoder som är speciellt utvecklad för vuxna hundar med hög aktivitetsnivå. Torrfodret innehåller höga halter lättsmält protein och fett från animaliska och marina källor, med hög smältbarhet och energiinnehåll.

Den höga fetthalten och karnitinet i fodret ökar förbränningen av fettsyror hos hundar och lecitin hjälper till att smälta fettet.

Appetitt Extreme är en typ av hundfoder som är anpassad för mycket aktiva hundar med mycket högt energibehov. Fodret innehåller höga halter lättsmält protein och fett från animaliska och marina källor, samt prebiotiska ämnen. Detta hjälper hunden att prestera som bäst under hård träning, jakt och löpning.

Få med et brett Appetitt Energy på kjøpet

Klar for jaktsesongen? Kjøp en 12 kg sekk med Appetitt Extreme eller Energy, så får du med et brett som inneholder 22 stk. Appetitt Energy på kjøpet.

Kampanjen gjelder utvalgte forhandlere over hele landet, inkludert Felleskjøpet, BondeKompaniet, PetXL, med flere. Sjekk med din lokale forhandler for kampanjetilbud. Kampanjen kan ikke kombineres med oppdretteravtale eller andre tilbud.

Tidsperioden kan variere fra forhandler til forhandler, men gjelder hovedsakelig i perioden 7. august til og med 10. september. 

Optimera din hunds energibehov med frystorkad nötköttsvom

Appetitt frystorkad vom från norsk boskap är mycket välsmakande och har ett högt energiinnehåll. Den passar utmärkt som fodertillskott för hundar med hög aktivitetsnivå.

Till exempel under och efter träning, jakt och löpning. Fodret utmärker sig även som extrafoder för hundar som behöver gå upp i vikt eller återhämtar sig.

Produkten säljs i påsar om 500 gram hos utvalda återförsäljare i hela Norge. Kom alltid ihåg att blötlägga produkten före användning.

Jaktplanering med våra ambassadörer på Kennel Rypleja

Att förbereda sig för en perfekt jaktdag kräver hårt arbete och engagemang. Efter en hektisk vintersäsong tar våra jakthundar en välförtjänt semester innan träningen börjar igen.

Rätt näring med Appetitt hundmat och uthållighetsträning är nycklarna till framgång.

Vi ser fram emot höstens jaktprov och ser fram emot årets jaktupplevelser med våra trogna jaktpartners.

Läs hur våra foderambassadörer Per Johnny Skjæran och Kristel Marie Pedersen planerar jaktsäsongen med sina hundar.

Rekommenderat torrfoder för aktiva hundar

Rekommenderat våt- och tillskottsfoder för aktiva hundar

Hitta din återförsäljare

Du kan köpa Appetite i butiker över hela landet och i ett flertal nätbutiker.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping