Appetitt hundmat för känsliga hundar

För hundar med känslig matsmältning

Vissa hundar har en känslig matsmältning som kan påverka deras välbefinnande och livskvalitet. Det är viktigt att välja ett foder som är anpassat efter deras behov och som ger dem en hälsosam och balanserad näring.

Appetitt hundmat är ett norskt producerat foder som är tillverkat av högkvalitativa naturliga ingredienser. Den innehåller inga konstgjorda tillsatser, färgämnen eller konserveringsmedel och är skonsam mot hundens mage.

Aptithundfoder är också rikt på proteiner, vitaminer, mineraler och omega-3-fettsyror som hjälper till att stärka hundens immunförsvar, hud, päls och leder.

Slik bytter du fôr på hunden din

Å bytte hundefôr bør gjøres gradvis for å minimere eventuelle fordøyelsesproblemer eller ubehag for hunden din. Det er lurt å snakke med veterinæren din før du begynner å bytte fôr. Veterinæren kan gi deg råd basert på hundens spesifikke behov og eventuelle helseproblemer den kan ha.

For å introdusere det nye fôret gradvis, kan du starte med å blande det nye fôret med det gamle fôret i forholdet 25/75 (nytt/gammelt) i løpet av de første 3-4 dagene. Deretter kan du gradvis øke andelen av det nye fôret over en periode på 7-10 dager, til du til slutt bruker 100% av det nye fôret.

Husk at hver hund er unik, og noen kan ta lenger tid enn andre for å tilpasse seg det nye fôret. Vær tålmodig og gi hunden din tiden den trenger til å venne seg til endringene.

Med mycket absorberbar Omega-3

Krill är en råvara i Appetitt eftersom råvaran bidrar med högkvalitativt protein och god smältbarhet. Dessutom är innehållet av de essentiella omega-3-fettsyrorna EPA och DHA mycket högt jämfört med andra tillgängliga marina råvaror. Omega-3-fettsyrorna i krillmjöl är vattenlösliga, vilket innebär att de tas upp snabbare och mer effektivt i kroppen än från traditionella omega-3-källor som fiskolja.

Högkvalitativa omega 3-källor är positiva för hundens och kattens ben- och ledhälsa, hud- och pälskvalitet samt utvecklingen av hjärn- och nervfunktioner. Dessutom innehåller krill naturligt glukosamin, ett funktionellt ämne som kan ha en positiv effekt på djurets ben- och ledhälsa.

Krillfisket har utsetts till världens mest hållbara reduktionsfiske fyra år i rad. Fisket är begränsat till en specifik region i Antarktis som kallas område 48. FN definierar ett fiske som hållbart när upp till 10 procent tas ut ur beståndet. För det antarktiska krillfisket är kvoten för område 48 satt till bara 1 procent av biomassan.

Aktuella produkter

Finn din forhandler

Appetitt kan du kjøpe i butikker over hele landet og i en rekke nettbutikker.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping