Appetitt Puppy valpmat

Valpfoder för växande hundar

Valparna växer snabbt och det är viktigt att säkerställa rätt näring, särskilt under hundens första levnadsår.

Valpar har ett mycket specifikt näringsbehov eftersom immunförsvaret, matsmältningssystemet, musklerna och skelettet utvecklas snabbt under valpperioden.

Appetit har ett stort utbud för att säkerställa att du hittar det foder som är anpassat efter ditt husdjur i de olika faserna. Fråga gärna var du köper Appetitt hundfoder för mer detaljerad information om vad som passar din valp och ras.

En brun og søt valp

Med mycket absorberbar Omega-3

Krill är en råvara i Appetitt eftersom råvaran bidrar med högkvalitativt protein och god smältbarhet. Dessutom är innehållet av de essentiella omega-3-fettsyrorna EPA och DHA mycket högt jämfört med andra tillgängliga marina råvaror. Omega-3-fettsyrorna i krillmjöl är vattenlösliga, vilket innebär att de tas upp snabbare och mer effektivt i kroppen än från traditionella omega-3-källor som fiskolja.

Högkvalitativa omega 3-källor är positiva för hundens och kattens ben- och ledhälsa, hud- och pälskvalitet samt utvecklingen av hjärn- och nervfunktioner. Dessutom innehåller krill naturligt glukosamin, ett funktionellt ämne som kan ha en positiv effekt på djurets ben- och ledhälsa.

Krillfisket har utsetts till världens mest hållbara reduktionsfiske fyra år i rad. Fisket är begränsat till en specifik region i Antarktis som kallas område 48. FN definierar ett fiske som hållbart när upp till 10 procent tas ut ur beståndet. För det antarktiska krillfisket är kvoten för område 48 satt till bara 1 procent av biomassan.

Aktuella produkter

Products not found

Finn din forhandler

Appetitt kan du kjøpe i butikker over hele landet og i en rekke nettbutikker.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping