Appetitt Puppy valpfoder

Valparna växer snabbt och det är viktigt att säkerställa ett korrekt näringsmässigt sammansatt hundfoder!

Utöver hur mycket mat en valp ska ha är det viktigt att välja rätt foder till valpen. Hundraser delas normalt in i små, medelstora och stora storlekar. Valpar har mycket specifika näringsbehov eftersom immunförsvaret, matsmältningssystemet, muskler och skelett utvecklas snabbt under valpperioden. Det rekommenderas att mata Appetitt Puppy valpfoder anpassat efter rasstorlek tills valpen har nått ca. 90–100 % av vuxenstorlek. För stora raser motsvarar detta ca. 18 månaders ålder, och för små raser ca. 10–12 månaders ålder. Det är under denna period som valpens skelett och muskler utvecklas. Du kan då byta till vuxenmat. 

En brun og søt valp

Omega-3-fettsyror av hög kvalitet

Krill är en råvara i Appetitt eftersom råvaran bidrar med högkvalitativt protein och god smältbarhet. Dessutom är innehållet av de essentiella omega-3-fettsyrorna EPA och DHA mycket högt jämfört med andra tillgängliga marina råvaror. Omega-3-fettsyrorna i krillmjöl är vattenlösliga, vilket innebär att de tas upp snabbare och mer effektivt i kroppen än från traditionella omega-3-källor som fiskolja.

Högkvalitativa omega 3-källor är positiva för hundens och kattens ben- och ledhälsa, hud- och pälskvalitet samt utvecklingen av hjärn- och nervfunktioner. Dessutom innehåller krill naturligt glukosamin, ett funktionellt ämne som kan ha en positiv effekt på djurets ben- och ledhälsa.

Krillfisket har utsetts till världens mest hållbara reduktionsfiske fyra år i rad. Fisket är begränsat till en specifik region i Antarktis som kallas område 48. FN definierar ett fiske som hållbart när upp till 10 procent tas ut ur beståndet. För det antarktiska krillfisket är kvoten för område 48 satt till bara 1 procent av biomassan.

Aktuella produkter

Finn din forhandler

Appetitt kan du kjøpe i butikker over hele landet og i en rekke nettbutikker.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping