Våra ambassadörer

Appetitt har ett nära och gott samarbete med sina ambassadörer från olika grenar av hundsporten! Läs mer om våra svenska och norska ambassadörer här!

Hanna Lyrek

Hanna Lyrek är en professionell slädhundsförare från Alta. Hon är den yngsta slädhundsföraren (”musher”) i QRILL Pet Mushing Team.

› Les mer

Linda Haugvik

Linda Haugvik tävlar i Agility med Ika och Dicte, två aktiva parson russell terrier. Båda har deltagit i NM och kvalificerat sig för landslagsuttagningar.

› Les mer

Marit Beate Kasin

Marit Beate är en professionell slädhundsförare och journalist. 2008 startade hon kenneln Vinterdans, med målet att tävla i alla de längsta hundloppen i världen.

› Les mer

Bertil Nyheim

Bertil Nyheim är professionell hundtränare och driver Nyheim Hunde- og Fritidssenter. Dessutom föder han upp jakthundar!

› Les mer

Kennel Courtborne

Kennel Courtborne består av Rita, Steinar, Kristin och Jørgen. Kenneln fick sitt namn 1980, men vi hade någon kull med foxterrier och saluki innan dess.

› Les mer

Kennel Ørntua & Rune Hoholm

Rune Hoholm bor i Sørreisa i Troms og er innehaver av Kennel Ørntua. Han har deltatt aktivt på jaktprøver siden 1995 og har i mer enn 20 år konkurrert i norgestoppen med sine hunder

› Les mer

Kennel Valera

Kennel Valera ägs av Anne Christine och Petter Steen. Kenneln har uppnått många goda resultat och har fött upp över 70 egna champions.

› Les mer

Kennel Vintervidda

Kennel Vintervidda består av Christian Lauluten och Per Ola Wahlquist som föder upp finsk lapphund, lapsk vallhund, svensk lapphund och jämthund.

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping