Malin Strid & Lars Hoffmann Cold-Nose-Huskies

På en liten gård mitt i de Svenska, lappländska skogarna lever Malin och Lars ett riktigt hundliv med stor passion tillsammans med sina ca 40 Alaskan Huskies. 

De tävlar i långdistans och siktar mot att delta framgångsrikt i de längsta och tuffaste slädhundstävlingarna i Europa som Femundlöpet och Finnmarkslöpet. Deras dröm och ett av deras stora mål är att kunna genomföra världens längsta slädhundstävling med sina egna hundar, det 1800 km långa Iditarod i Alaska.

2017 och 2019 blev Malin och hundarna Svenska Mästare i långdistans och vann även det ärofyllda priset för ”Best Dog Care”. I 2020 kom hon på en 5:e plats i Finnmarkslöpet 600 samt blev belönad för ”Bästa Rookie” och ”Bästa utländska förare”.

2019 fick Lars en silver medalj i de Svenska Mästerskapen i långdistans och besegrades av Malin med bara en halvtimme. Lars har även framgångsrikt genomfört Femundlöpet (öppen klass) ett flertal gånger.

”Hundarna är våra familjemedlemmar och bästa vänner. Deras välmående prioriterar vi högt och det kommer alltid före all sportslig prestation. Som första Svenska långdistansekipage är vi väldigt stolta över att få vara en del av Team- Appetitt och kunna erbjuda våra atleter ett högkvalitativt hundfoder som är anpassat för deras speciella behov.”

Läs mer om Malin, Lars, deras Alaskan Huskies och alla äventyr på cold-nose-huskies.se eller följ dem på Instagram och Facebook.

 

Flere ambassadører

Kennel Ørntua & Rune Hoholm

Rune Hoholm bor i Sørreisa i Troms og er innehaver av Kennel Ørntua. Han har deltatt aktivt på jaktprøver siden 1995 og har i mer enn 20 år konkurrert i norgestoppen med sine hunder

› Les mer

Kennel Courtborne

Kennel Courtborne består av Rita, Steinar, Kristin och Jørgen. Kenneln fick sitt namn 1980, men vi hade någon kull med foxterrier och saluki innan dess.

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping