Appetitt för kattens päls och hud

Ett funktionellt foder för din katt

Vårt team av experter har utvecklat en serie funktionella foder som ger din katt den näring den behöver för att behålla en frisk hud och päls.

Vårt kattfoder för hud och päls innehåller noggrant utvalda ingredienser som hjälper till att stärka kattens naturliga motståndskraft och främjar frisk hud och päls. Vi använder färska norska råvaror av hög kvalitet, och har nolltolerans mot salmonella och användning av genetiskt modifierade ingredienser.

Vi hoppas att vårt kattfoder för hud och päls hjälper din katt att behålla en frisk och glänsande päls och en frisk hud.

Pelspleie for katt

Pelspleie er viktig for kattens helse og velvære. Appetitt katt tilbyr et bredt utvalg av kattemat av høy kvalitet, inkludert spesialtilpasset fôr for katter med hud- og pelsproblemer. Vårt team av eksperter har utviklet en serie av funksjonelle fôr som gir katten din den næringen den trenger for å opprettholde en sunn hud og pels.

For å holde kattens pels i god stand, anbefaler vi å børste katten regelmessig. Dette bidrar til å fjerne løse hår og hindre dannelse av tover og floker. Vi anbefaler også å gi katten din et balansert kosthold med høy kvalitet kattemat, som Appetitt katt.

Aktuell produkt

Appetitt Shiny Coat 2,5 kg kattmat

Komplettfoder för vuxna katter (torr kattmat). Med biotin, metionin, fettsyror och organisk zink för kattens hud och päls.

Appetitt Shiny Coat kattmat är ett norskt producerat kattfoder och har ett högt proteininnehåll av animaliskt och marint ursprung och med hög proteinsmältbarhet. Fodret har en speciell formel av biotin, metionin, fettsyror och organisk zink för kattens hud och päls.

Appetitt Shiny Coat innehåller inga spannmålsråvaror med undantag för ris. Det innebär en låg halt av råvaror som kan orsaka allergier eller foderintolerans.

Naturligt glukosamin och kondroitin från lax och kyckling för led- och benhälsa.

Finn din forhandler

Appetitt kan du kjøpe i butikker over hele landet og i en rekke nettbutikker.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping