Appetitt för vuxna katter

Rätt mat ger din katt ett rikt liv

Katter är fascinerande djur som har många instinkter och behov. De är köttätare som gillar att jaga, leka och äta små måltider hela dagen. Men hur kan du som kattägare säkerställa att din katt får den bästa utfodringen som stimulerar både beteende och hälsa?

Vill du lära dig mer om hur torr kattmat kan ha många fördelar, både för kattens tandhälsa, mentala stimulans och välbefinnande?

Appetitt för steriliserade katter

Kastrering eller kastrering är ett viktigt steg för att förbättra din katts hälsa och livskvalitet. Men det kan också påverka kattens ämnesomsättning och energibehov. Därför behöver katter som steriliserats eller kastrerats ett specialanpassat foder som appetitmat för steriliserade katter.

Aptit kattmat för steriliserade katter är ett helfoder som innehåller alla de näringsämnen som katten behöver för att hålla sig frisk och frisk. Den har ett måttligt innehåll av protein och fett, vilket hjälper till att bibehålla en optimal kroppsvikt och förebygga fetma. Den har även ett lågt och balanserat innehåll av mineraler, särskilt fosfor och magnesium, som minskar risken för urinvägsbesvär och urinsten.

Dessutom är den gjord på lättsmälta ingredienser, som ris och lax, som är skonsamma mot kattens matsmältning och ger en god smak.

Appetitt torrfoder för vuxna katter

Appetitt våtfoder för vuxna katter

Finn din forhandler

Appetitt kan du kjøpe i butikker over hele landet og i en rekke nettbutikker.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping