Appetitt hundmat för vuxna hundar

Hundfoder för den vuxna hunden

Appetitt är ett norsktillverkat hundfoder som produceras i vackra Vaksdal, strax utanför Bergen. Appetitt erbjuder foder för hundar i alla livsstadier, med olika smakpreferenser och även med anpassning till speciella behov. Exempel på detta är foder för känsliga hundar, för hundar som behöver stöd för sin hud och päls eller för hundar som lätt går upp i vikt.

Appetite Maintenance har utvecklats speciellt för vuxna hundar med normal aktivitet och finns för hundar av små, medelstora och stora raser.

Fodret innehåller högkvalitativt protein av animaliskt och marint ursprung med hög smältbarhet, och är framställt på glutenfritt recept, det vill säga innehåller inga spannmålsråvaror med undantag för ris (ris innehåller inte gluten). Fodret har en hög halt av hydrolyserade proteinråvaror och har mycket hög smältbarhet.

Så här ändrar du din hunds mat

Att byta hundfoder bör göras gradvis för att minimera eventuella matsmältningsproblem eller obehag för din hund. Det är en bra idé att prata med din veterinär innan du börjar byta foder. Veterinären kan ge dig råd utifrån din hunds specifika behov och eventuella hälsoproblem den kan ha.

För att introducera det nya fodret gradvis kan du börja med att blanda det nya fodret med det gamla fodret i förhållandet 25/75 (nytt/gammalt) under de första 3-4 dagarna. Du kan sedan gradvis öka andelen av det nya fodret under en period på 7-10 dagar, tills du slutligen använder 100% av det nya fodret.

Kom ihåg att varje hund är unik och att vissa kan ta längre tid än andra att anpassa sig till det nya fodret. Ha tålamod och ge din hund den tid han behöver för att vänja sig vid förändringarna.

Med mycket absorberbar Omega-3

Krill är en råvara i Appetitt eftersom råvaran bidrar med högkvalitativt protein och god smältbarhet. Dessutom är innehållet av de essentiella omega-3-fettsyrorna EPA och DHA mycket högt jämfört med andra tillgängliga marina råvaror. Omega-3-fettsyrorna i krillmjöl är vattenlösliga, vilket innebär att de tas upp snabbare och mer effektivt i kroppen än från traditionella omega-3-källor som fiskolja.

Högkvalitativa omega 3-källor är positiva för hundens och kattens ben- och ledhälsa, hud- och pälskvalitet samt utvecklingen av hjärn- och nervfunktioner. Dessutom innehåller krill naturligt glukosamin, ett funktionellt ämne som kan ha en positiv effekt på djurets ben- och ledhälsa.

Krillfisket har utsetts till världens mest hållbara reduktionsfiske fyra år i rad. Fisket är begränsat till en specifik region i Antarktis som kallas område 48. FN definierar ett fiske som hållbart när upp till 10 procent tas ut ur beståndet. För det antarktiska krillfisket är kvoten för område 48 satt till bara 1 procent av biomassan.

Aktuelle produkter

Finn din forhandler

Appetitt kan du kjøpe i butikker over hele landet og i en rekke nettbutikker.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping