Rune Andrè Magnussen och Randi Halvorsen

Vi är ett sambopar som bor i den norska byn Veggli tillsammans med fyra irländska settrar och en engelsk setter. Gården är vårt lilla paradis där både två- och fyrbenta varelser får gott om utrymme och nära till både skog och berg. Vi har varit aktiva med fågelhundar sedan 2000. Vi har tävlat i den norska toppen i många år och bland annat blivit norska mästare både individuellt och som lag, samt vunnit Norgescupen.

Fågelhundar, jakt- och jaktprovtävlingar har blivit en stor passion för oss och upptar större delen av vår fritid. Vår drivkraft och glädje är att arbeta med att utveckla hundarnas instinkter, hitta potentialen hos och arbeta upp det unika samarbetet med varje enskild hund.

Vi har höga ambitioner och mål med våra hundar. Det har vi oavsett om det rör sig om jakt i fjällen, i skogen, på låglandet eller när vi reser runt i Norge för att tävla. För att ha hundar som alltid är högpresterande måste vi optimera hundarnas prestationsförmåga både fysiskt och mentalt. Det innebär mycket fysisk träning och mentalt arbete. I det arbetet är kosten en avgörande faktor för framgång. Appetitt hundfoder är kvalitetsmat som ger exakt den näring vi letar efter. För oss betyder det också mycket att Appetitt är en foderproducent som sysslar med forskning och utveckling för att ständigt optimera kvaliteten.

Flere ambassadører

Kennel Ørntua & Rune Hoholm

Rune Hoholm bor i Sørreisa i Troms og er innehaver av Kennel Ørntua. Han har deltatt aktivt på jaktprøver siden 1995 og har i mer enn 20 år konkurrert i norgestoppen med sine hunder

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping