Team Appetitt Agility / Mia Nilsson

År 1991 började mitt äventyr med hund. Genom åren har jag haft allt från terrier till stora brukshundar. Jag har tillsammans med mina hundar provat många hundsporter, men agilityn har alltid varit den hundsport jag brunnit mest för. Säsongerna 1997 och 1998 vann jag och min dvärgschnauzer Jenna ungdoms-SM i lag, i agility. Detta tror jag var det riktiga startskottet för en lång och utmanande tävlingskarriär. 

Jag har använt mig av Appetitt hundfoder under flera år och är otroligt nöjd med kvaliteten på proteinkällan och sammansättningen av fodret. Mina hundar har genom åren kunnat prestera på topp. Jag och mina hundar har tillsammans kvalificerat oss till Svenska mästerskapen i agility varje år under de senaste 20 åren, både individuellt och i lag. Med vårt lag som vi tävlar med nu “Fullt Drag!” har vi tagit, inte mindre än 5 medaljer på SM. Vi har även blivit utnämnda till “Årets lag”. 

Fmbb, Världsmästerskapen för Belgiska vallhundar, har vi kvalificerat oss till under många år och där har jag en 4e placering som bästa resultat. Jag har även tävlat på European Open och alla mina hundar har tagit dubbla championat i agility. 

Förutom agility tränar och tävlar jag en del IGP med mina malinois. Vi har tävlat upp till IGP3 och nu har jag en ung malinois som förhoppningsvis ska ut och tävla under året. 

Idag har jag två malinois och en border collie. Vi hoppas innerligt att pandemin dör ut och att vi kan få komma ut och tävla igen. Vi saknar kicken man får genom tävlingar, uttagningar och mästerskap, vi saknar våra fina träningsvänner. 

Jag är utbildad instruktör och håller kurser både nationellt och internationellt. I familjen är det jag och min sambo David och vår son Wille. Vi har även en katt som givetvis äter Appetitt kattfoder. 

Vi bor i södra Sverige nära hav och skog. Hela familjen älskar en aktiv livsstil. Vi vandrar, badar, reser och tränar aktivt i olika sporter. 

BH, IPO I, IPO II SEAgCh, SEAg(h)Ch Aktivistin Idea “Katla” – Malinois.  

SM silver 2018 (agility lag), SM Silver 2019 (agility lag) och kvalificerat sig till flera SM i agility, individuellt. 

SEAgCh, SEAg(h)Ch Eazy Working Cita “Ci – Border collie. Kvalificerat sig till SM i agility, individuellt. 

 AGHD1 Icy Du Baudet Rouge “Hayli” – Malinois. Tog titeln “Årets Agilityhund 2019/2020, Xl, klass 1” 

Katla äter Appetitt Dog Senior, Ci Appetitt Dog Energy och Hayli äter Appetitt Adult Sensitive Fish. Under krävande tränings- eller tävlingsdagar boostar jag mina hundar med Appetitts frystorkade vom. Jag är mycket noggrann med mina hundar och deras välmående. Jag älskar att träna och tävla, men hundarnas välmående är alltid i fokus. För mig är Appetitt ett självklart val!

http://www.yourdoginfocus.com/

Flere ambassadører

Linda Haugvik

Linda Haugvik tävlar i Agility med Ika och Dicte, två aktiva parson russell terrier. Båda har deltagit i NM och kvalificerat sig för landslagsuttagningar.

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping