Bertil Nyheim

Bertil Nyheim är professionell hundtränare och driver Nyheim Hunde- og Fritidssenter. Dessutom föder han upp jakthundar under kennelnamnet Nyheimguten.

Nyheim Hunde- og Fritidssenter driver hundhotell, utbildning och vägledning av hundar och ägare, välkomnar hundar på träningsvistelser och erbjuder guidade jaktpaket.

Bertil är flera gånger norsk mästare med sina stående fågelhundar och har dessutom vunnit många andra jaktprov. Hans namn syns regelbundet på resultatlistorna med både egna och andras hundar. För att kunna lyckas med hundar på jaktprov ställer Bertil höga krav på sig själv.
För honom är hundar och hundträning en livsstil som han lägger väldigt mycket tid på. Bertil reser runt i landet på träningar, jakt och jaktprov med egna hundar och hundar som bor med honom under träningsperioder.

– Jag har väldigt höga förväntningar på att mina hundar ska kunna prestera på topp under jakt och jaktprov. För att göra det måste jag själv bidra med ett riktigt bra träningsunderlag och inte minst riktigt bra hundfoder. Vi har använt Appetitt till alla våra hundar i många år – det gäller både våra egna hundar och de som bor hos oss – och vi är väldigt nöjda med fodret, säger Nyheim.

Läs mer om Bertil och hans hundar här:

www.nyheimhfs.no

www.nyheimguten.no

Dessutom finns Bertil Nyheim, Nyheimguten och Nyheim Hunde- og Fritidssenter på Facebook.

Flere ambassadører

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping