Marit Beate Kasin

Marit Beate är en professionell slädhundsförare och journalist. 2008 startade hon kenneln Vinterdans, med målet att tävla i alla de längsta hundloppen i världen.

Hon fick sin första hund, en border collie, när hon var 11 år, och har tidigare tränat och tävlat i lydnad, vall-, sök- och räddningshundar. 2008 startade hon sin egen kennel Vinterdans, där hon för närvarande har 45 alaskan huskies. Hon utsågs till Årets rookie 2015 på Finnmarksløpet och blev norsk mästare 2016. Marit blev totalvinnare av Finnmarksløpet 1000 km 2017, och fick en fjärdeplats 2019.

Marit älskar också att kombinera hundspann med sin passion för att skriva. Hon är författare till den kritikerrosade boken ”Vinterdansen”, om långdistanskörning med hundspann. Ett liv nära naturen är viktigt för Marit Beate, som strävar efter friska, starka och glada hundar – året runt. Hennes kennel ligger i Valdres, nära Jotunheimen i Norge.

https://www.qrillpetmushingteam.com/marit-beate-kasin

www.vinterdans.com

Flere ambassadører

Bertil Nyheim

Bertil Nyheim är professionell hundtränare och driver Nyheim Hunde- og Fritidssenter. Dessutom föder han upp jakthundar!

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping