Linda Haugvik

Linda Haugvik tävlar i Agility med Ika och Dicte, två aktiva parson russell terrier.

Ika är sju år och norsk champion i agility, hopp och rallylydnad, medan lillasyster Dicte är fyra år och norsk champion i hopp, samt innehavare av två diplom i agility hittills. Båda har deltagit i NM och kvalificerat sig för landslagsuttagningar. Linda och hundarna tävlar i de högsta klasserna både i agility, klass 3, och i rallylydnad, elit. Utöver det sysslar vi med nosework, blodspår och andra sökövningar, samtidigt som hundarna får lära sig roliga tricks och lydnadsövningar. Båda gillar fart och spänning och även om de är små är de starka och ihärdiga och kan dra både skidor och kickbike.  Den som ska hänga med i bland annat agilitytoppen måste ha en stark kropp och därför träna varierat för att bibehålla styrka och smidighet.  

Hundarna älskar att arbeta med olika uppgifter och måste därför ha ett foder som fungerar bra för både kropp och hjärna, vilket de får i Appetitt.  

Vi är stolta över att ha Appetitt med på vår fortsatta satsning mot nya mål!  

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Flere ambassadører

Bertil Nyheim

Bertil Nyheim är professionell hundtränare och driver Nyheim Hunde- og Fritidssenter. Dessutom föder han upp jakthundar!

› Les mer

Kennel Vintervidda

Kennel Vintervidda består av Christian Lauluten och Per Ola Wahlquist som föder upp finsk lapphund, lapsk vallhund, svensk lapphund och jämthund.

› Les mer

Shopping cart

0

No products in the cart.