Stian Henriksen & Kennel Storskartinden

Stian Henriksen bor i Troms, närmare bestämt i byn Rossfjordstraumen som ligger 20 minuters bilresa från äventyrsön Senja. Där bor han med sin fru och dotter.

Stian har arbetat med fågelhundar sedan 2003. Han är innehavare av Kennel Storskartinden och berättar att de har tre Pointers nu. Fritiden ägnar han mest till att träna jakt och jaktprov, och mycket tid läggs på att träna hundarna så att de når de mål han sätter! Detta har gett goda resultat, vilket han genom åren har kunnat visa på både jaktprov och utställningar. Både nu senast och historiskt har hans hundar vunnit Norsk Jaktchampionat (NJCH) och dubbelchampion.

– I dag har jag två hundar i vinnarklassen (VK). Utöver det ägnar jag mycket tid åt att döma i jaktprov och blev auktoriserad jaktprovsdomare för fågelhundar 2011. För hundar som konstant ska hålla hög aktivitetsnivå är kosten mycket viktig och en avgörande faktor för hur bra de presterar under jakt och jaktprov. Jag har använt Appetitt hundfoder sedan 2013 och det har fungerat utmärkt på mina hundar. Det är ett ypperligt hundfodermärke av högsta kvalitet. Det är dessutom norskproducerat. Och tillverkat av en foderproducent som lägger mycket tid på forskning för att kunna framställa det bästa för våra fyrbenta vänner.    

Flere ambassadører

Bertil Nyheim

Bertil Nyheim är professionell hundtränare och driver Nyheim Hunde- og Fritidssenter. Dessutom föder han upp jakthundar!

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping