Kennel Courtborne

Kennel Courtborne består av Rita, Steinar, Kristin och JørgenKenneln fick sitt namn 1980, men vi hade någon kull med foxterrier och saluki innan dess. 2018 fick vi Norsk Kennel Klubs hederspris som uppfödare och det är vi mycket stolta över. Kennel Courtborne har till dags dato fött upp över 45 mästare i följande grenar: utställning, AG-hopp och Lure Coursing. Vi var den första norska uppfödaren som visade en hund på världens största hundutställning, Cruft’s. Vi vann bästa hanhund och BIM, och samma hund blev senare GB CH – den enda i Norge! Vi har haft nöjet att föda upp Norges mest vinnande whippet. Årets rasvinnare NKK fyra gånger. Rasvinnare i rasklubben sju gånger. Årets uppfödare nio gånger. Rasvinnare i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Belgien, Luxemburg, Slovenien.

Vi är stolta över att vara en del av Team Appetitt. Vi vill att våra hundar ska äta norska, kortresta produkter som Appetitt, som består av 85 % norska råvaror. Vi vill att våra hundar ska leverera på topp under både träning och tävling. Vare sig det handlar om en utställning eller ett lopp!

Följ oss på Facebook här och läs mer om Kennel Courtborne här!

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Flere ambassadører

Kennel Ørntua & Rune Hoholm

Rune Hoholm bor i Sørreisa i Troms og er innehaver av Kennel Ørntua. Han har deltatt aktivt på jaktprøver siden 1995 og har i mer enn 20 år konkurrert i norgestoppen med sine hunder

› Les mer

Shopping cart

0

No products in the cart.