Kennel Courtborne

Kennel Courtborne består av Rita, Steinar, Kristin och JørgenKenneln fick sitt namn 1980, men vi hade någon kull med foxterrier och saluki innan dess. 2018 fick vi Norsk Kennel Klubs hederspris som uppfödare och det är vi mycket stolta över. Kennel Courtborne har till dags dato fött upp över 45 mästare i följande grenar: utställning, AG-hopp och Lure Coursing. Vi var den första norska uppfödaren som visade en hund på världens största hundutställning, Cruft’s. Vi vann bästa hanhund och BIM, och samma hund blev senare GB CH – den enda i Norge! Vi har haft nöjet att föda upp Norges mest vinnande whippet. Årets rasvinnare NKK fyra gånger. Rasvinnare i rasklubben sju gånger. Årets uppfödare nio gånger. Rasvinnare i Norge, Sverige, Finland, Danmark, Belgien, Luxemburg, Slovenien.

Vi är stolta över att vara en del av Team Appetitt. Vi vill att våra hundar ska äta norska, kortresta produkter som Appetitt, som består av 85 % norska råvaror. Vi vill att våra hundar ska leverera på topp under både träning och tävling. Vare sig det handlar om en utställning eller ett lopp!

Följ oss på Facebook här och läs mer om Kennel Courtborne här!

Flere ambassadører

Kennel Valera

Kennel Valera ägs av Anne Christine och Petter Steen. Kenneln har uppnått många goda resultat och har fött upp över 70 egna champions.

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping