Tromsørypas & Ryplejas Kennel

Per Johnny Skjæran, ägare av Tromsørypas Kennel och Kristel Marie Pedersen, ägare av Ryplejas Kennel, är baserade på Tromsø respektive Hammerfest och äger totalt fem vuxna och två unghundar.

Vi sysslar primärt med jakt, jakt- och apporteringsprov och utställningar. Det trivs vi väldigt bra med, både som hobby och något som samtidigt är viktigt för den fortsatta aveln på vår hundras.

Genom åren har fyra av våra hundar varit med i NM-lag och två av dem har varit med i ett vinnande lag.  Vi har tre hundar som är Norsk Jakt Champion (NJCH), fyra är Norsk Kombinert Champion (NJ(K)CH) och tre är Norsk Utstillings-Champion (NUCH), varav fem hundar har dubbel Championat-titel.

Vi är aktivt med och organiserar jakt- och apporteringsprov samt lokala träningar och dressyrkvällar, eftersom vi anser att det är viktigt att skapa aktivitet i klubbarna.

Appetitt hundfoder är ett foder som gör det lätt för oss att få våra hundar att prestera sitt yttersta på jakt och jaktprover, samt på utställningar!

Flere ambassadører

Linda Haugvik

Linda Haugvik tävlar i Agility med Ika och Dicte, två aktiva parson russell terrier. Båda har deltagit i NM och kvalificerat sig för landslagsuttagningar.

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping