Thomas Wærner & Team Qrill Pet

Thomas Wærner och hans ”Berserk kennel” ligger i Nord-Torpa nära Synnfjell. Thomas bor här med sin fru Guro Byfuglien Wærner och hans barn Alba, Alvar och Frida och ett varierande antal hundar, eftersom familjen också föder upp alaskan huskies.

2019 vann Thomas Wærner både Finnmarksløpet och Femundsløpet och 2020 toppade han den bedriften med en suverän seger i världens tuffaste slädhundstävling, det 1 600 kilometer långa Iditarod-loppet i Alaska.

Thomas Wærner matar sina hundar med Appetitt och har samarbetat med Felleskjøpet om utvecklingen av mat för sällskapsdjur i många år. Vinnarfodret innehåller bland annat kyckling, lax och krill. Enligt mästaren är det tre bud som gäller när man ska vinna ett hundlopp: Du måste behandla hundarna väl och mata och träna dem ordentligt.

– Mina hundar är elitidrottare och rätt näring är en av de viktigaste förutsättningarna för att de ska prestera optimalt. Varje hund konsumerar cirka 10 000 kalorier om dagen under en tuff körning. Det är därför mycket viktigt att hundarna äter de kalorier de behöver. Att fodret är näringsrikt och välsmakande är avgörande.

Thomas är en del av världens första professionella långdistanslag inom slädhundstävling, ”Team Qrill Pet” som består av en blandning av framstående hundsportsprofiler. Utöver Thomas Wærner består laget även av Marit Beate Kasin, Joar Leifseth Ulsom, Dallas Seavey och den unga talangen Hanna Lyrek.

Du kan läsa mer om Thomas Wærner här och Team Qrill Pet här:

https://www.qrillpetmushingteam.com

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Flere ambassadører

Bertil Nyheim

Bertil Nyheim är professionell hundtränare och driver Nyheim Hunde- og Fritidssenter. Dessutom föder han upp jakthundar!

› Les mer

Kennel Valera

Kennel Valera ägs av Anne Christine och Petter Steen. Kenneln har uppnått många goda resultat och har fött upp över 70 egna champions.

› Les mer

Shopping cart

0

No products in the cart.