Kennel Akaheias, Ole Morten Rømo och Silje Weiseth

Ole Morten Rømo och Silje Weiseth är två unga talanger som är på frammarsch inom fågelhundssporten, där de i flera stora högstatuslopp har skördat priser i alla klasser inom både jaktprov och utställning. De har också champions i kenneln. De har tre engelska settrar och driver kenneln Akaheias tillsammans med Roger Weiseth, Siljes far. 

Det var en tillfällighet att Ole Morten kom in i sporten – han tog över en hund från sin bror och blev kär i kontakten och samarbetet mellan jägaren och hunden. – Det finns inget som kan jämföras med den känsla jag får när jag ser en ung hund utveckla sina inneboende egenskaper. Ole Morten är också en mycket engagerad jägare, och efter jobbet tillbringar han och hundarna stora delar av eftermiddagen på jakt i skogen. Silje växte upp med jakthundar och ärvde passionen av sin far, Roger. Hon älskar de möjligheter och upplevelser hundarna ger henne och kan inte föreställa sig ett liv utan dem. – Det här är vårt liv. Vi prioriterar alltid hundarna och reser runt i landet så att både de och vi får göra det vi älskar – jaga och tävla.

– Vårt främsta mål är att föda upp friska och bra jakthundar, som fungerar lika bra hemma som på fjället. Vi använder Apetitt eftersom endast de bästa och renaste råvarorna duger för våra hundar. Med Appetitt hundfoder har vi enkelt kunnat reglera hundarnas vikt och energiöverskott. Detta har varit mycket viktigt under jakt och jaktprov eftersom Appetitt hundfoder säkerställer att hundarna är skärpta, återhämtar sig snabbt och kan jaga med mycket hög intensitet, dag efter dag! Vårt tips till dig som vill att din hund ska kunna jaga många dagar i sträck är att mata dem ordentligt på kvällen med Appetitt Energy och med Appetitt Energy Lunch (våtfoder) var tredje timme under jaktdagen.

Följ Kennel Akaheias på Facebook och Instagram!

Flere ambassadører

Kennel Courtborne

Kennel Courtborne består av Rita, Steinar, Kristin och Jørgen. Kenneln fick sitt namn 1980, men vi hade någon kull med foxterrier och saluki innan dess.

› Les mer

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping