Brev från våra foderambassadörer: Förberedelser för en perfekt dag på jakt

Det är fortfarande ett tag kvar tills vi kan axla hagelgeväret, gå in i de oändliga myrarna, se hundarna arbeta intensivt, innan de står och vi kan gå vidare och döda årets första ripa. Men innan dess har vi lite arbete framför oss.

Efter en hektisk vintersäsong, med många jaktprov och många mil på olika vägar, får hundarna en välförtjänt semester. Lite extra mat i skålen för att öka vikten kommer väl till pass. Men semestern i vårt hem brukar inte vara lång!

Utbildningen startar

Redan några veckor senare startar träningen för apportprov, vilket inte bara är en rolig aktivitet för oss och hundarna utan också bidrar till att bygga grunden för en perfekt jaktresa. Vidare kommer konditionsträning med drag från en sparkcykel eller cykel ge bra uthållighet, vilket är en viktig del av träningen.

När vi kan släppa hundarna fri igen hjälper alltid en låda med Appetitt Energy som mellanmål och så håller hundarna hela dagen.

Generalrepetitionen

Allmänprovet inför jakten är höstsäsongens första jaktprov! Här tar vi reda på om förberedelserna varit tillräckligt bra, och om hundarna är redo för årets jakt.

Mat för hundar som ska prestera

För att hundarna ska ge sitt maximala i alla grenar är det viktigt att energinivån och uthålligheten är hög. Det säkerställer vi genom att utfodra våra hundar med högkvalitativt norskproducerat foder. Aptit hundmat gör vägen kortare för oss att nå våra mål!

Appetitt erbjuder olika foder för hundarnas olika behov, både generellt eller genom säsongsanpassningar, och har även ett bra utbud av olika våtfoderprodukter som Appetitt paté med nötkött eller Appetitt Lunchbox , men även tilläggsfoder som Appetitt freeze- torkad vom och Appetitt torkad fisk

Nu ser vi bara fram emot hösten!

Med vänliga hälsningar från oss på kennel Rypleja,

Per Johnny Skjæran och Kristel Marie Pedersen

Hundar på huvudbilden:

 • Ryplejas TF Pax
 • Orreskogens Bri
 • Tromsørypas VR Una
 • Tromsørypas PA Liz
 • Ryplejas CK Tarha

  Shopping cart

  0
  image/svg+xml

  No products in the cart.

  Continue Shopping